LPG Endermologi för kropp och ansikte med den senaste tekniken Alliance Medical

JUST NU ERBJUDER VI 25% RABATT PÅ VÅRA PAKET, 10 OCH 20 GGR samt reducerat pris på en provbehandling - boka tid via länken längre ner på sidan.

 

För 25 år sedan lanserade LPG metoden Endermologi, mekanisk cellstimulering. Den naturliga tekniken för fettreducering och helt non-invasiv kroppskulptering för kvinnor och män som värnar om sin kropp och hälsa samt inre välbefinnande. LPG:s världspatenterade teknik separerar vävnadslagren och stimulerar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett, vätska och skräp som samlas i bindväven. Med det patenterade munstycket masserar terapeuten kroppen så att Lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång. Dess effektivitet har idag ett solitt stöd i mer än 150 vetenskapliga studier vilket gett LPG ett världsomfattande erkännande. 

 

LPG:s filiosofi är 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund.

 

Efterfrågan är idag större än någonsin och på närmare 40 000 kliniker runt om i världen får varje vecka 1000-tals människor behandlingar med LPG.

 

Varje behandling är 45 min och ger följande; (en kur består av ca 20 behandlingar)

 

Reducerar celluliter

Reducerar lokala fettansamlingar

Lyfter hud och formar kroppen, tex rumpa

Ökar lymfans aktivitet - ökad cirkulation

Driver ut vätska och svullnad

Minskar värk i leder

Mjukar upp stel bindväv och muskler

Ökar hudens elasticitet och spänst

Ökar hudens cirkulation

Underlättar lymfdränage

Formar kroppens kontulinjer

Är ett komplement till kosmetiska operationer

Reducerar ärr

 

Behandlingen är behaglig och ger också samma effekter som en vanlig massage. Därför kan du byta dina ev. regelbundna massagebehandlingar mot LPG.

 

 Vi på Power Center har valt den absolut senaste maskinen, Alliance Medical, som bara finns på ett fåtal kliniker i Sverige. Med den förfinade tekniken blir effekten 2-3 dubblad jämfört med tidigare. 

 

Våra terapeuter är utbildade och diplomerade av LPG Sverige.

 

För frågor om dina behov maila till info@powercenter.se

 

Du kan också boka en provbehandling inkl konsultation så du i lugn och ro får diskutera ditt behov med terapeuten.

 

Boka provbehandling till reducerat pris, 399 kr under perioden 7/1-31/1 här

 

 Du kan välja att betala med kort eller välja delbetalning via Klarna i samband med din bokning på Bokadirekt.

LPG ansikte

 Vi erbjuder behandlingar för hudåtstramning, reducering av rynkor samt skulpterande behandling för dubbelhakor, lyft av ögonlock mm. Vi behandlar också hals och dekolltage.

 

Med den non-invasiva tekniken kan du åtnjuta reducering av ålderstecken och alla andra ovan nämnda effekter utan smärta, ärr eller sjukskrivning. Behandlingen är helt naturlig och du får huden att öka sin produktion av kollagen och elastin vilket ger en snabb synlig skillnad i ton och lyster. Mellan behandlingarna fortsätter cellerna att jobba i högre fart med att läka och förbättra huden. Eftersom detta är ett icke kirurgiskt ingrepp som bara ger positiva omedelbara effekter är detta en behandling du kan göra närsomhelst, på lunchrasten eller innan en fest.

 

Massagen är behaglig och reducerar spänningar i ansikte och käkar. 

 

 En kur är ca 10-15 behandlingar.

 

Just nu erbjuder vi ansiktsbehandling till med rabatt, boka tid här

Hudvårdsprodukter som förstärker effekten av din behandling

LPG - världsledande inom cellulär mekanisk stimulering har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av ENDERMOLOGIE. Technic Care Line förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av de senaste aktiva ingredienserna inspirerat av bioteknologi. 

 

Alla produkter är fria från Parabener och Fenoxytetanol. 5 slimmande och uppstramande kroppsprodukter särskilt utvecklade för behandling av de 3 huvudsakliga områdena, celluliter, fettreducering och anti-aging. 

6 st anti-aging ansiktsprodukter utvecklade för de 3 huvudsakliga behandlingsområdena, rynkor/slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte.

 

Alla produkter är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft. 

 

Din LPG- terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov i kombination med LPG-behandlingarna.

 

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A